Minipoloinstruktør

For å bli Minipoloinstruktør må man gjennomføre Instruktørkurs Minipolo. Minipolo er grunnleggende vannpolo, som passer for barn, og nybegynnere i vannpolo.

Mål: Instruktøren skal etter kurset kunne planlegge, organisere og gjennomføre Minipolo treninger og ha nødvendig kunnskap om livredning.
Målgruppe: Alle som har lyst til å bli instruktør på begynnernivå i vannpolo. Instruktører kan delta fra året man fyller 15 år.
Varighet: 16 timer + e-læring
Pris Egenandel er på 600,-
Innhold:  

Praktisk og teoretisk grunnlag for å kunne gjennomføre grunnleggende vannpoloopplæring fra Minipolo. Det er fokus på innholdet i Minipolo, fair play, oppdrift, fremdrift, ballteknikk og spill og taktikk, vannets egenskaper, planlegging og gjennomføring av undervisning , HLR og livredningsprøve.

E-læring: Deltager må gjennomføre to e-læringer. Generelle emner instruktør NSF tar for seg Norges Svømmeforbund, barns utvikling, barneidrettsbestemmelser og om sikkerhet og alarmplan. E-læring om Minipolo gir en innføring i vannpolo og Minipolo, innholdet i de fire nivåene og organisering av vannpolotrening.

Autorisasjon: Minimum fylt 18 år. Deltatt på minimum 80% av undervisningen.
Hvem kan arrangere: Norges Svømmeforbund arrangerer de første kursene, etterhvert vil klubber og kretser i NSF kunne arrangere.

Nedenfor finner man detaljert studieplan og link til e-læringsmoduler for Instruktørkurs Minipolo. Det er to e-læringsmoduler som må gjennomføres:

Les mer om Minipolo her.

Ved spørsmål ta kontakt med Ingrid Lægreid: IngridEikestol.Laegreid@svomming.no

MENY