Introkurs for nye tillitsvalgte

Introkurs for nye tillitsvalgte gir en god innføring i god hvordan norsk svømming fungerer, styrearbeid, leders rolle og aktivitetsutvikling i din klubb. Samlingen vil gi deg forståelse for hvilken rolle og hvilket ansvar du har som engasjert i din klubb. Kurset har også et sosialt fokus og vil være en gylden mulighet til å møte og diskutere med engasjerte fra andre klubber. Og kanskje tar du med deg noen tips hjem for å videreutvikle klubben!?

Målgruppe: Kurset anbefales til alle som har et ansvar for å lede andre i klubbhverdagen – spesielt nye ledere og tillitsvalgte, samt engasjerte i mindre og mellomstore klubber. Engasjerte i kretsleddet, hovedtrenere og svømmeskoleansvarlige er også velkommen til å ta introkurset.

Kurset vil gi deg:

  • God oversikt og kjennskap til Norges Svømmeforbund
  • God oversikt og kjennskap til oppbygningen av norsk idrett
  • Grunnleggende kunnskaper om styrearbeid i praksis
  • Kjennskap til verdibasert ledelse
  • Forståelse for hva som kreves i din rolle

Kurset gjennomføres normalt som en del av Kompetansehelga.

E-læring “Innføring i styrearbeid for idrettslag”

Det er laget et enkelt e-læringskurs for alle tillitsvalgte i norsk idrett. I e-kurset får du innsikt i idrettens organisering og hvilket ansvar du har som styremedlem. Kurset gir en oversikt over viktige lover og regler som styremedlemmer må forholde seg til, og du får gode råd om verktøy til det praktiske arbeidet. Alle nye tillitsvalgte i norsk idrett anbefales å ta e-kurset.

Du finner e-kurset på denne linken. Logg deg inn med din MinIdrett bruker, trykk på linken igjen for å komme til rett side. Eller trykk på Særforbund – Norges Svømmeforbund – Klubbutvikling.

Kontakt eller spørsmål?

Kristin Angelsen, kristin.angelsen@svomming.no

 
Hopp til verktøylinje