Instruktørkurs Minipolo – på Frogner i Sørum

Det er utviklet et helt nytt Instruktørkurs i Minipolo som vil holdes på Frogner i Sørum 4.-5. november 2017. 

Minipolo er vannpolo for barn og nybegynnere, og tar for seg de grunnleggende egenskapene en utøver må kunne i vannpolo. Minipolo har litt enklere regler, mindre ball og mindre mål enn i vanlig vannpolo.

Instruktørkurs er for de som skal jobbe som instruktører i Minipologruppene i klubb, og tar for seg innholdet i Minipolo. Du må ikke ha drevet med vannpolo fra før for å ta Instruktørkurs Minipolo, dette kurset passer fint for de helt ferske inn i vannpolosporten, eller de som vil jobbe med de yngste og nyeste i vannpolo. Man kan delta fra året man fyller 15 år.

Kurset holdes på Frogner skole og kultursenter i Sørum kommune, lørdag 04.11 fra kl. 09.00-18.00 og søndag 05.11 fra kl. 09.00-16.30.

Det tar 20 min med tog fra Oslo til Frogner stasjon i Sørum kommune, ta toget retning Dal, og det tar 5 min å gå fra stasjonen. Det er også enkelt å kjøre fra Oslo, det tar ca. 25 min.

Deltager må ha gjennomført to e-læringskurs på forhånd; Generelle emner instruktør NSF og E-læring Minipolo. E-læringen finner du her. E-læring Minipolo legges ut i uke 37.

Mer info om innholdet i Instruktørkurs Minipolo.

Mer om Minipolo finner du her.

Påmelding gjennom MinIdrett.

Ved spørsmål, ta kontakt med Cathrine Aa Dalen, cathrine@svomming.no.