Stupinstruktør

Mål: Instruktøren skal etter endt kurs kunne planlegge, organisere og gjennomføre stupopplæring på begynnernivå.
Målgruppe: Alle som har lyst til å bli instruktør på begynnernivå i stup. Instruktører kan delta fra året man fyller 15 år.
Varighet:  16 timer + e-læring
Innhold: Praktisk og teoretisk grunnlag for å kunne gjennomføre grunnleggende stupopplæring fra Norges Stupskole. Det er fokus på posisjoner, enkle hopp og stup og landtrening, HLR og livredningsprøve.

E-læring: Deltager må gjennomføre to e-læringer. Generelle emner instruktør NSF tar for seg Norges Svømmeforbund, barns utvikling, barneidrettsbestemmelser og om sikkerhet og alarmplan. E-læring om Norges Stupskole gir en innføring i Norges Stupskole, innholdet i de fire nivåene og organisering av stuptrening.

Autorisasjon:  Minimum fylt 18 år. Deltatt på minimum 80% av undervisningen.
Hvem kan arrangere:  Norges Svømmeforbund arrangerer de første kursene, etterhvert vil klubber og kretser i NSF kunne arrangere.

Nedenfor finner man detaljert fagplan og link til e-læringsmoduler for Instruktørkurs stup. Det er to e-læringsmoduler som må gjennomføres: 

  • E-læring Instruktørkurs stup
  • Deltager må gjennomføre Generelle emner instruktør NSF og E-læring Norges Stupskole (trykk på linken, logg deg inn via MinIdrett, og trykke på linken igjen for å komme til rett side)

Les mer om Norges Stupskole her.

Ved spørsmål ta kontakt med Ingrid Lægreid: IngridEikestol.Laegreid@svomming.no

MENY