Synkroninstruktør

Instruktørkurset er for de som skal jobbe som instruktører i synkronskolen, og tar for seg innholdet i Norges Synkronskole.

Mål: Instruktøren skal etter endt kurs kunne planlegge, organisere og gjennomføre synkronopplæring på begynnernivå.
Målgruppe: Alle som har lyst til å bli instruktør på begynnernivå i synkronsvømming. Instruktører må ha tatt kurset “Begynnerinstruktør” svømming, og kan delta fra året man fyller 16 år.
Varighet: 16 timer + e-læring
Pris:  600,- (deltager/klubb dekker selv reise og evt overnatting)
Innhold: Praktisk og teoretisk grunnlag (i basseng og klasseromsundervisning) for å kunne gjennomføre grunnleggende synkronopplæring fra Stjernesystemet, med fokus på nivåene Stjerne 1 og Stjerne 2. Det er fokus på kjerneområder (sculling, kroppsposisjoner, figurer, overganger og kombinasjoner), landtrening og enkel koreografi. Se studieplan lengre ned.

E-læring tar for seg å gi en innføring i Norges Synkronskole, Stjerne 1+2 og organisering av synkrontreningen.

Autorisasjon: Minimum fylt 18 år. Deltatt på minimum 80% av undervisningen.
Hvem kan arrangere?: Norges Svømmeforbund arrangerer kursene. Ta kontakt med Ingrid Lægreid ved interesse: IngridEikestol.Laegreid@svomming.no
Påmelding: Finn planlagte kurs i kursoversikten nede til venstre. Ikke nøl med å melde interesse hvis kurs ikke er planlagt.

Deltager må gjennomføre én e-læringsmodul i forkant av kursstart:

  • E-læring Instruktørkurs synkronsvømming
  • (trykk på linken, logg deg inn via MinIdrett, og trykke på linken igjen for å komme til rett side, eller trykk deg inn via Særforbund – Norges Svømmeforbund – Instruktørutdanning)

Ved spørsmål eller interesse for kurs, ta kontakt med Ingrid Lægreid.

MENY