Om foredragsholdere og program

Program og timeplan for samlingen (med forehold om endringer)

Katrien Lemnhieu

Dette er altså en av Europas beste innen Aqua Fitness, både som instruktør og utdannings av instruktører. Katrien har i over 20 år holdt presentasjoner i hele verden og gjennom mange år har hun også jobbet med utdanning av instruktører. Katrien er vår hovedpresentatør på samlingen og vil holde 6 presentasjoner.  Disse vil alle være på engelsk.

 • AquaMagicMoves –  kreative kombinasjoner for over- og underkropp (på grunt vann)
 • H.E.A.T as WS – Workshop og High Energy Aquatic Trening en form for HIIT trening for bedre styrke og utholdenhet (på grunt vann)
 • ADL seniortrening – aktivitet for dagliglivet og sund livsstil (på grunt vann)
 • Aquatic rebellion –  kreative kombinasjoner for over- og underkropp (på dypt vann)
 • Aqua Bootcamp –  interval system med mangfoldige hopp kombinasjoner (på grunt vann)
 • Fire Up and Down – Energisk blokk system trening  (Stack-set & dropset training)

 

Ilze Livincova 

Ilze har utdanning innen indrettspedagogikk fra Universitetet i Latvia i 2009. I 2011, (I USA) ble hun kvalifisert International Aquatic Fitness instruktør. Ilze driver sin egen bedrift i Stavanger – Ilze Fitness,  www.ilzefitness.com,  med Vannfitness og Mommy Fitness. Hun driver også med vanntrening for gravide, babysvømming og svømmekurs fo barn. Hun har jobbet i Norge 7 år som instruktør og har 12 år erfaring med Vannaerobics-Vannfitness. Iltze presenterer årlig på masterclasses i Tyskland, Latvia, Russland og Norge. Mottoet til Ilze er «Living a balanced and healthy lifestyle, from the inside out.» Trening med Iltze er spennende og motiverende.
Ilze skal ha tre presentasjoner på samlingen. Alle er på grunt vann:

 • Aqua Carnival
  Aqua dance in shallow water , movements are choreographed to the rhythm of various musical styles, to shake things up with a little extra fun or challenge in your workout.
 • Aqua Tabata level up
  A HITT (High Intensity Interval Training) workout in the water. Participants use maximal effort for 20 seconds and recover for 10 seconds. Suspension and weights may also used in this class.
 • Aqua Bootcamp
  An intense class to improve your fitness and strength, Using the water as resistance, various exercises are completed with repetition and intensity to take your fitness to the next level. Get ready to be challenged by the Aqua Bootcamp!

 

Jelena Scepanovic

Jelena har i over 10 år jobbet som bassengleder og instruktør i Sammen. Hun er opprinnelig fra Montenegro, men har bodd i Norge i 13 år.  Jelena har jobbet som instruktør i ulike aktiviteter i over 10 år og har i dag timer i spinning,  svømming, zumba og Aqua fitness i flere ulike varianter. Hun er også kostholdsveileder.
Jelena er glad i naturen og alle slags aktiviteter. God form forev

På samlingen i januar skal Jelena ha Aqua Zumba

 • Aqua Zumba (på grunt vann)
  «Heat up the pool party. 
  Make a splash! Bring the party to the pool!» En effektiv og oppkvikkende time inspirert av latinske rytmer og danse stiler. Denne timen er basert på vanngym øvelser: cardio og body-toning.
 • Suppama HIIT
  Trening på suppama matter (flytende treningsplattform) i bassenget. Det er en gøy og effektiv treningsform hvor du holder balansen samtidig som du trener styrke og kondisjon.

 

Kristin Stølen 

Kristin jobber som hallvert og vanngyminstruktør i Askøyhallene utenfor Bergen. De siste 20 årene har hun hatt flere verv innen idrett på fritiden. Kristin skal ha en prestenasjon på samlingen.

 • Vanngym for alle (på grunt vann)
  Den inneholder styrke og kondisjon. Programmet er lagt opp for dropp inn timer og skal være lett å følge, så alle skal ha utbytte av den uansett hvilket nivå en er på. Kristin er opptatt av å få trent kjernemuskulatur og ha en god bevegelighet i alle ledd.

 

Anne-Mette Eriksen Hjemaas

Anne Mette har instruktørutdanning gjennom Norges Svømmeforbund og har vært kurslærer i vanngym, begynner- og videregående svømmeopplæring siden 1987. Anne Mette er NSF sin ressursperson og var medforfatter for boka Fysisk aktivitet på land og i vann. Boka er pensum i NSF sin instruktørutdanning i vanngym.

Anne Mette har vært hovedtrener i Horten Svømmeklubb og hun har hatt menge lederverv på klubb-, krets og på forbundsplan og dt er hun som er gründeren bak Svømmeforbundets samling for instruktører i  Aquafitness.

I dag har Anne Mette ukentlige Aqua fitness grupper, svømmekurs for voksne. I tillegg holder hun Norsk grunnkurs i førstehjelp og livredning for ansatte i klubber, skoler, barnehager og andre som trenger førstehjelpskunnskap og årlig livredningsprøve. Til daglig er Anne Mette naturterapeut med egen klinikk med soneterapi, øreakupunktur og ernæring som fagfelt. Siste to årene har hun arrangert
HELSE – AKTIVITET – BEHANDLING turer til Spania.

Timer på samlingen:
 • Aqua Tabata – en time med kombinasjon av enkle øvelser, tabata og en styrkesirkel. (Grunt og dypt vann)
 • Suppama SYP – Shigong / qigong – styrke, Yoga og Plitases med gøyal trening på Fitmat.

Monica Roll Hetting 

Mange vil kanskje kjenne igjen Monica fra flere instruktørsamlinger i vanngym og samlinger for instruktører for livreddere.

Monica utdannet seg som instruktør i vanngym i 2006 og har drevet med og holdt timer siden da. Hun har erfaring fra flere idretter og har konkurrert i svømming, undervannsgrugby og Bodyfitness. For Monica er allsidig trening med fokus på kjernemuskulatur viktig.

Monica skal ha et program (på grunt vann):

 • Høy og lav intensitet  – ideer og inspirasjon til øvelser på grunt og dypt vann.
 • RELATERTE FILER
 
Hopp til verktøylinje