TRENER 1 OPEN WATER HØST 2019

Høsten 2019 vil det arrangeres Trener 1 kurs for Open Water svømming. Målet med Trener 1 er å gjøre treneren i stand til å gi en innlæring av grunnleggende tekniske ferdigheter, utvikle fysiske, psykiske og sosiale egenskaper for utøvere på begynnernivå, og å ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø.

Trener 1 deles i fire deler der del 1 og 2 gjennomføres som e-læring, mens del 3 og del 4 er undervisning i klasserom og basseng. Del 3 er en felles samling for alle våre grener, og del 4 er grenspesifikk. I tillegg til de fire delene gjennomføres praksis på minimum 45 timer i klubb. Les mer om Trener 1 her.

Du må ha gjennomført alle fire deler + praksis for å bli godkjent Trener 1.

Trener 1 del 3 – NSFs generelle emner

Alle bør ha gjennomført del 3 i tillegg til del 4 for sin aktuelle gren.

Trener 1 del 3 generelle emner arrangeres av klubber. Gå til kursoversikter for å se hvor del 3 blir avholdt. Del 3 inneholder viktige tema som trenerrollen, treningsplanlegging, anatomi/fysiologi/biomekanikk samt HLR og sikkerhet.

Trener 1 del 4 Open Water

Man bør ha gjennomført del 3 før del 4 Open Water. Hvis du ikke får til å gjennomføre del 3 må dette gjennomføres så raskt som mulig etter del 4. Del 3 arrangeres av klubber. Alle deler må være gjennomført for å få kompetansen.

Arrangeres på Sognsvann i Oslo 13. – 15. september. 

Påmelding til kurset 13.-15. september: Via MinIdrett

Les mer om innhold i Trener 1 del 4 Open Water

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Ingrid Lægreid, IngridEikestol.Laegreid@svomming.no