TRENER 1 OPEN WATER SOMMER 2020 – Avlyst

AVLYST PGA SITUASJONEN MED COVID-19. MER INFORMASJON OM EVT. KURS PÅ ET SENERE TIDSPUNKT SOMMER/HØST KOMMER.

5.-7. juni arrangeres Trener 1 (del 4)-kurs for Open Water svømming. Målet med Trener 1 er å gjøre treneren i stand til å gi en innlæring av grunnleggende tekniske ferdigheter, utvikle fysiske, psykiske og sosiale egenskaper for utøvere på begynnernivå, og å ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø.

Du må gjennomføre alle fire deler + praksis for å bli godkjent Trener 1.

«Trener 1» er delt i fire deler, og alle deler må være gjennomført for å få tildelt kompetansen. Del 1 og del 2 gjennomføres som e-læring på egenhånd. Del 3 og del 4 krever påmelding og gjennomføres med praktisk og teoretisk undervisning i klasserom og basseng. Del 3 er en felles samling for alle NSFs grener, og del 4 er grenspesifikk. I tillegg, gjennomføres praksis på minimum 45 timer i klubb. Les mer om Trener 1 her.

Trener 1 del 4 – Open Water

Arrangeres 5.-7. juni i Oslo.

Sted: Sognsvann i Oslo. Klasseromsundervisning skjer på Olympiatoppen, og praktisk undervisning skjer i Sognsvann/basseng på Norges idrettshøgskole.

Tidspunkt: Fredag: kl. 1800-2100. Lørdag: kl. 0900-1730, Søndag: kl. 0800-1630. Detaljert timeplan blir sendt til de påmeldte.

Egenandel: 1200,- (deltaker/klubb dekker selv reise og evt overnatting)

Påmelding innen 22. mai: Kurset er fjernet.

NB: Hvis du ikke har mulighet til å gjennomføre del 3 før kursstart, gjøres dette så raskt som mulig etter del 4. Del 1 og del 2 (e-læring) er obligatorisk før kursstart.

Les mer om innhold i Trener 1 del 4 Open Water

Foto: Dag Oliver, relaxedsports.com

Håper vi ser deg på kurs!

Spørsmål?

Ta kontakt med Ingrid Lægreid, IngridEikestol.Laegreid@svomming.no