Open Water Wet Card Instruktørkurs 20. mai 2017

Det blir arrangert Open Water Wet Card Instruktørkurs på Sognsvann i Oslo lørdag 20. mai 2017. 

Hva er Wet Card kurs?Wetcard-Original1

Open Water ”Wet Card” er et kurs for utøvere av Open Water svømming. Det vil også være nyttig for trenere og andre som vil lære mer om Open Water svømming. Selve Wet Card kurset inneholder en teoridel, en innendørs svømmetest og en utendørs svømmetest. Klubber kan selv velge hvordan de organiserer og tilbyr sitt Wet Card kurs, så lenge utøverne får prøve seg på kompetansemålene til slutt i kurset. Les mer om Wet Card kurs her.

Hva er Open Water Wet Card Instruktørkurs?

Open Water Wet Card Instruktørkurs er for de som ønsker å holde Wet Card kurs i sin klubb, eller ønsker å lære mer om Open Water svømming. Les mer her om instruktørkurset.

Hvem kan delta?

Trenere som har gjennomført del 1, 2, 3 og 4 i Trener 1 svømming, og er ferdig eller i gang med praksis kan delta. Man kan delta fra fylte 18 år, og må ha godkjent livredningsprøve. Deltagerne må ha eget utstyr for å kunne delta. Dette er våtdrakt og signalfarget badehette.

Les mer her om når det arrangeres del 3 og 4 i Trener 1 svømming våren 2017.

Hvor og når?

Kurset består av teoridel og praktisk utesvømmingsdel. Teoridelen gjennomføres på Olympiatoppen på Sognsvann, og utesvømmingen blir gjennomført i Sognsvann som ligger like ved. Med forbehold om at vannet er varmt nok. 

Kursdagen er lørdag 20.mai kl. 10.00-17.00.

Pris per deltager: 850,-

Klubben blir fakturert i etterkant av kurset.

Påmelding:

Via MinIdrett

Spørsmål?

Ta kontakt med Cathrine Aa Dalen, cathrine@svomming.no