Vill i vann trenerkurs – Voss

Det arrangeres et Vill i vann trenerkurs på Voss 20. januar 2018.

Kurset arrangeres på Vossabadet, fra kl. 10.00-19.30.

Adresse: Idrottsvegen 14, 5700 Voss

Om Vill i vann og trenerkurset:

Vill i vann skal være et alternativt aktivitetstilbud til klubbens trenings- og konkurransepartier for barn og unge som liker å være i vann men nødvendigvis ikke ønsker konkurrere aktivt. Gjennom Vill i vann skal deltakerne prøve seg i flere vannaktiviteter i klubben og som baserer seg på å ha det gøy i vann. Hensikten er å beholde barn og unge lengre i svømmeidrettene gjennom  et differensiert aktivitetstilbud. Det er ikke et svømmeopplærings-tilbud, så deltagere må kunne minimum ferdigheter tilsvarende Selunge nivå i Norges Svømmeskole. Les mer om Vill i vann her.

En Vill i vann trener bør være kreativ, nysgjerrig og like å være aktiv i vann på flere forskjellige måter. Les mer om innhold i trenerkurs Vill i vann her.

Forkunnskaper:

Deltageren må ha godkjent minimum ett av følgende kurs: Videregående Instruktørkurs svømming, Instruktørkurs synkron, Instruktørkurs stup, Instruktørkurs Minipolo eller Trener 1, samt gjennomført e-læring Vill i vann.

Hvis deltageren kun har Instruktørkurs må deltageren også gjennomføre tre e-lærings kurs fra Trener 1 Del 1: Trenerrollen, Barneidrettens verdigrunnlag og Aldersrelatert trening 1. All e-læring må gjennomføres før kursstart.

E-læring Vill i vann. (Trykk på link, logg deg inn med MinIdrett bruker, og trykk på link igjen)

E-læring Trener 1 Del 1. (Trykk på link, logg deg inn med MinIdrett bruker, og trykk på link igjen)

Påmelding:

Påmelding via minidrett.

Påmeldingsfrist: 6. januar 2018

For spørsmål, ta kontakt med Cathrine Aa Dalen, cathrine@svomming.no